Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Άλλοι λόγοι δεν μπορεί να υπάρχουν να θέλει κάποιος να φύγει από μία εκπομπή;»

Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος σε έναν διάλογο όλο νόημα στη Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 31/5.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου και το ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα να κάθεται στο πάνελ κάποιας εκπομπής, η παρουσιάστρια συζήτησε με τους συνεργάτες της για το μέλλον τους στην εκπομπή του Alpha.

«Με παίρνουν τηλέφωνο δημοσιογράφοι και με ρωτάνε αν ο τάδε έκανε ραντεβού με τον Θέμη ή αν φεύγει κάποιος από την εκπομπή. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση: δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού ο Θέμης. Ούτε ψάχνουμε συνεργάτες για μπροστά από τις κάμερες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Εμένα η δική μου πρόθεση και του Θέμη είναι: ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Τώρα όμως, εάν κάποιος από εσάς για προσωπικούς λόγους δεν τα βρει… τι να πω, δεν ξέρω».

«Κι εγώ που νόμιζα ότι χθες ήταν η πρόβα τζενεράλε του Νάσου…», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο διάλογος μεταξύ τους κύλησε ως εξής:

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Νάσος έχει βγει 100 φορές, δεν είναι κάτι. Αν κάποιος από τους συνεργάτες μου θέλει να φύγει γιατί του κάνουν πρόταση για δική του εκπομπή ή του δώσουν τα τριπλάσια, ναι, μαζί σας, φύγετε.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Άλλοι λόγοι δεν μπορεί να υπάρχουν να θέλει κάποιος να φύγει; Πρέπει να του δώσουν τα τριπλάσια;

Κατερίνα Καινούργιου: Να μην περνάει καλά…

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν το είπες αυτό.

Κατερίνα Καινούργιου: Είπα εάν του γίνει καλύτερη πρόταση, για δικιά του εκπομπή.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Άλλο είναι αυτό. Καλύτερη πρόταση είναι ή θα έχει καλύτερη θέση κάπου αλλού ή παραπάνω λεφτά. Μπορεί ο Γιάννης (Πουλόπουλος) να θέλει να φύγει, γιατί δεν περνάει καλά.

Γιάννης Πουλόπουλος: Εγώ, συγγνώμη δεν έχω πει κάτι πάντως. Εγώ θα πω αυτά που θέλω σε αυτόν που πρέπει να τα πω. Είμαστε όλοι σε μία διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Στο τέλος του διαλόγου ακούστηκε και ο χαρακτηριστικός ήχος από το Big Brother…

Read More

And More