Άννα Αργυρού – The Voice: Σάρωσε στον ημιτελικό – «Σε δέκα χρόνια θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την Άννα»

Βραδιά ημιτελικού με την Άννα Αργυρού να βρίσκεται μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του The Voice, όπου και εντυπωσίασε με τη νέα της εμφάνιση στη σκηνή του talent show.

Το βράδυ του Σαββάτου η 16χρονη έκανε τη νέα της εμφάνιση μπροστά στους coaches ερμηνεύοντας το τραγούδι «Listen».

Άννα Αργυρού – Έμειναν έκπληκτοι οι coaches με την εμφάνισή της

«Θέλω ο κόσμος να θυμάται πως είσαι μόλις 16 ετών, θέλω να το θυμάται αυτό ο κόσμος, Δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα, αλλά εγώ αυτό που νιώθω μέσα μου για σένα είναι πως ακριβώς σε δέκα χρόνια θα είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες ότι έχουμε μια τέτοια Άννα, το λέω αυτό και συγκινούμαι. Μπράβο Άννα, μπράβο», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς

Ο coach του The Voice ο οποίος έχει τη χαρά να βρίσκεται η Άννα Αργυρού στην ομάδα του, δήλωσε ικανοποιημένος: «Συγκινούμαι πάρα πολύ, σε βλέπω τώρα πάνω στην σκηνή πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι, σαν ένα μπουμπούκι που ανθίζει διαρκώς και δεν έχει τελειωμό. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μας δείξεις την ομορφιά σου. Όχι την εξωτερική, αυτή την έχεις, δεν χρειάζεται να μιλάμε, αλλά την εσωτερική λάμψη, την σεμνότητα που έχεις. Η Άννα είναι φοβερό κορίτσι και δουλευταρού, παρόλο που είχαμε θεματάκια με τη φωνή της, έκατσε και εργάστηκε μεθοδικά».

Να θυμίσουμε πως η Άννα Αργυρού είναι μαθήτρια της Β Λυκείου ενώ από την πρώτη στιγμή στις blind auditions ξετρέλανε τους coaches, οι οποίοι σχεδόν έπεσαν στα γόνατα για να την παρακαλέσουν να έρθει στην ομάδα τους.  Εκείνη τελικά επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά ο οποίος την καμάρωσε επί σκηνής στην μεγάλη βραδιά του ημιτελικού.

Δες επίσης: Άννα Αργυρού: Η 16χρονη μαθήτρια που μαγεύει με τη φωνή της – Φωτογραφίες και βίντεο

Read More

And More