Άννα Φλωρινιώτη: «Θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω να είμαστε όλοι και πάλι μαζί»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Άννα Φλωρινιώτη και την οικογένειά της μετά τον χαμό του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Η κόρη του αείμνηστου καλλιτέχνη έδειξε και τα κοστούμια του πατέρα της που «έγραψαν ιστορία» και έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη Μαρία Βλάχου.

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ τα χρώματα, απλά στο λευκό τονίζονταν πιο πολύ οι πέτρες», είπε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη και συνέχισε: «Όνειρό μου είναι κάποια στιγμή, τα κοστούμια του να μπουν στο θεατρικό μουσείο, δίπλα σε αγαπημένους ηθοποιούς όπως η Βουγιουκλάκη. Όταν πέθανε, ο μπαμπάς μου έκλαιγε δύο μέρες».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο πατέρας της τής άφησε προίκα τα ρούχα του. «Μου είχε πει ότι τα ρούχα αυτά είναι η προίκα μου. Δεν με νοιάζουν ούτε τα σπίτια, ούτε τίποτα. Ήταν ο βασιλιάς μου κι έπρεπε να φύγει όπως τον είχα πάντα στο μυαλό μου».

Η Άννα Φλωρινιώτη κατέληξε: «Θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι μαζί. Τα κοστούμια αυτά έχουν ακόμα τη μυρωδιά του, είναι όλα εδώ. Μόνο αυτός λείπει».

Read More

And More