Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Aυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του, με έβρισε και μου είπε να μην ξανασχοληθώ»

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε η Άννα Φόνσου, η οποία μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος απέχει πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο Σπίτι του Ηθοποιού σε μία σουίτα, φώναξα μία νοσηλεύτρια και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητούν φωτογραφίες. Μαζί του βρισκόταν και ο κος Βασίλης, τα παιδιά του οποίου έχει βαφτίσει ο Γιώργος Μαρίνος. Αφού πέρασε ένας μήνας, του είπα ότι δεν μπορούμε να τον έχουμε στο Σπίτι του Ηθοποιού εφόσον έχει λεφτά» ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Μου είπε τότε ότι είχα δίκιο, έρχεται ο Φασουλής, τον πήρε μαζί με τον κ. Βασίλη για να πάει σε ένα ίδρυμα και την επόμενη ημέρα του τηλεφώνησα και μου είπε ότι είναι σε έναν παράδεισο. Του είπα ότι θα πάω την επόμενη ημέρα, τον κάλεσα νωρίτερα και δεν απαντούσε. Μετά με πήρε ο κ. Βασίλης, μου είπε να μην ξανασχοληθώ ποτέ με τον Μαρίνο για το που είναι και τι κάνει και με έβρισε κιόλας! Δεν έχει δικαίωμα να μην μας λέει που είναι ο Γιώργος Μαρίνος» πρόσθεσε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή της ΕΡΤ που ξεκινάει αυτή την Παρασκευή 23/9 στις 23.30.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More