Άννα Φόνσου: Ξεκαθαρίζει για την συνάντηση με τον Ηλία Μίχο και τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την 12χρονη

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς βρέθηκε η φωτογραφία της με τον Ηλία Μίχο, αλλά και το χρονικό της γνωριμίας τους.

«Φωτογραφίες μπορεί να έχει και όλη η Ελλάδα μαζί μου. Μου ζήτησε μια φωτογραφία και είπε «δεν βγάζουμε;». Έφευγε κάθε φορά σαν τρελός, δεν καθόταν να πιει έναν καφέ (…) Γνώρισα και το κοριτσάκι. Με απασχολεί το πώς δεν μπόρεσα να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από αυτό το προσωπείο. Δεν είμαι ιδιαίτερα έξυπνη, αλλά είμαι έμπειρη. Απορώ πώς δεν μπόρεσα να τον καταλάβω», ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Και πρόσθεσε η Άννα Φόνσου: «Και τον Πρέκα τον κορόιδεψε. Έλεγε εκ μέρους του κ. Πρέκα να φέρνει πράγματα στο «Σπίτι του ηθοποιού». Ήρθε μετά από δύο ημέρες κι έφερε αναψυκτικά και μπισκότα. Και μετά έλεγε έχω ένα φτωχό σούπερ μάρκετ, και είπε να φέρνει καθαριστικά και τέτοια», είπε για τον τρόπο με τον οποίο τους προσέλκυσε ο Ηλίας Μίχος.

Η Άννα Φόνσου για τη συνάντηση με την 12χρονη

«Κάποια στιγμή πήγαμε εκεί, είχε βγάλει τραπέζι έξω στον δρόμο αυτός, είχε μαζευτεί κόσμος. Ήρθε σε μια στιγμή ένα κοριτσάκι πλάι μου, ήταν η κούκλα των αιώνων. Μου λέει κυρία Φόνσου η μαμά μου είναι από την Τήνο, είμαστε οκτώ αδέρφια και εγώ δουλεύω εδώ, κάνω θελήματα. Λέω πόσο χρονών είσαι; Μου λέει 12. Λέω πώς σε λένε, μου λέει και μετά ρώτησα αν βοηθάει (…)

Τη ρώτησα αν πηγαίνει σχολείο και μου είπε «ε, πότε-πότε…». Με το πότε – πότε, λέω είναι δυνατόν τόσο μικρό παιδάκι; Της είπα να έρθει στο σπίτι του ηθοποιού να της δώσω ρούχα, ότι έχω και μια εγγονή στην ηλικία σου. Ήταν η ώρα 23:30, και απόρησα γιατί ήταν ακόμα στον δρόμο. Τη ρώτησα γιατί ήταν έξω, και μου είπε ότι έμενε κοντά, και αν δεν πάει ο μπαμπάς της να την πάρει την πάει σπίτι ο κ. Μίχος», περιέγραψε η Άννα Φόνσου καλεσμένη στο Στούντιο 4.

Read More

And More