Άννα Μάσχα: Ο ρόλος που αρνήθηκε σε επιτυχημένη σειρά και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Η Άννα Μάσχα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει, και υποδύεται τη «Διαμάντω» αναφέρθηκε στην επιλογή να έχει μια περιστασιακή σχέση με την τηλεόραση και στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μάσχα εξομολογήθηκε πως: «η σχέση μου με την τηλεόραση γενικά είναι περιστασιακή. Έχω κάνει πράγματα, δεν έχω πει όχι αλλά δεν είναι και ότι η τηλεόραση με κατέκλυζε με προτάσεις και ‘γω έλεγα όχι. Απλά ήρθε η ώρα μιας και πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing.

Πρόσφατα είχα κάνει ξανά τηλεόραση με το Καρτ Ποστάλ. Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα πολλές προτάσεις όταν είχα κάνει στο σινεμά το Ριζότο. Μία μάλιστα ήταν πολύ δελεαστική αλλά τότε, δυστυχώς ή ευτυχώς, ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη στο θέατρο. Ήταν για την σειρά «Υπέροχα πλάσματα» και μετά στεναχωρήθηκα που είπα όχι γιατί ήμουν φανατική της σειράς», είπε αρχικά η Άννα Μάσχα.

Σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει, η Άννα Μάσχα αποκάλυψε: Ο πατέρας του παιδιού της Διαμάντως θα εμφανιστεί αργότερα, ούτε θέλω να πω πώς το παιδί έφτασε να είναι έτσι όπως είναι. Το παιδί έχει κάποιες ιδιατερότηεες και αυτό προσθέτει στη ζωή της Διαμάντως μια παραπάνω έγνοια. Θεωρώ ότι αν μια μάνα αγαπάει το παιδί της μια φορά, ένα τέτοιο παιδί αγαπιέται χίλιες. 

Κλείνοντας, η Άννα Μάσχα αναφέρθηκε και στην οικογένειά της, λέγοντας: «Το παιδί μου είναι 13 χρονών, το αγόρι μου και δεν έχω παντρευτεί. Είμαι όμως με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια και δεν σκεφτήκαμε ποτέ να παντρευτούμε ή να κάνουμε κάποιο σύμφωνο συμβίωσης, από τεμπελιά περισσότερο παρά από ο,τιδήποτε άλλο. Την ουσία του γάμου την βιώνω, που είναι η συντροφικότητα και η καθημερινότητα».

Read More

And More