Στο T-live

Άννα Ροκοφύλλου: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον κορονοϊό – «Δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο»

Η Άννα Ροκοφύλλου, αντιδήμαρχος πολιτικών ισότητας, αντιμετώπισης διακρίσεων και έμφυλης βίας, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό. Τότε, είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού και είχε γνωστοποιήσει τις δύσκολες στιγμές μέσα από το facebook.

«Είχα εξαιρετική φροντίδα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ευτυχώς δεν μπήκα στη ΜΕΘ. Ήμουν 10 ημέρες μέσα. Έπαθα πνευμονία, δεν είχα καθόλου οξυγόνο. Εγώ ήμουν μία εβδομάδα στο σπίτι με 40 πυρετό και δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο. Γιατί μπαίνεις και δεν ξέρεις εάν θα βγεις. Ήταν ένα συναίσθημα πολύ δύσκολο. Αντιστεκόμουν όταν μου έλεγαν να μπω στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε η Άννα Ροκοφύλλου.

«Την έκτη, έβδομη ημέρα που είχα 40 πυρετό ακατέβατο, μπήκα στον Ευαγγελισμό. Το οξυγόνο μου είχε φτάσει 89, πολύ χαμηλά. Έπρεπε να νοσηλευτώ. Στη συνέχεια έμεινα 15 ημέρες στο σπίτι με το οξυγόνο. Μετά σιγά σιγά πήγαν όλα καλά. Ήμουν πολύ κουρασμένη, δεν σας κρύβω» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες  της ζωής μου, όταν γύρισα σπίτι και είδα τον γιο μου» τόνισε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες όλα όσα είπε στο T-live παρακάτω:

Read More

And More