Άννα Χατζησοφιά: “Αισθάνθηκα άσχημα για όσα ακούστηκαν για τον Γιώργο Κιμούλη γιατί είχαμε φιλική σχέση”

Η Άννα Χατζησοφιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Dot” το μεσημέρι του Σαββάτου και αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας που καταγγέλλονται τις τελευταίες εβδομάδες στο χώρο του θεάτρου ενώ αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε άσχημα όταν έμαθε για τις κατηγορίες κατά του Γιώργου Κιμούλη, μιας και οι δυο τους έχουν φιλική σχέση.

«Είναι όλη η εποχή δυσάρεστη. Είναι σαν να ζεις έναν εφιάλτη μέσα σ’ έναν εφιάλτη. Όλο αυτό με κάνει να αισθάνομαι άσχημα αλλά είναι λυτρωτικό να βγαίνουν πράγματα στο φως και να αλλάζουν νοοτροπίες… Άρχισε κάτι να κινείται. Είναι καλό να δούμε τα πράγματα κατά πρόσωπο, να δούμε που έχουμε φταίξει, τι μερίδιο ευθύνης μας αντιστοιχεί.

Ντρέπομαι όταν μπαίνω στα social media και διαβάζω σχόλια από γυναίκες “Μα τώρα το θυμήθηκε, θα τα ‘θελε και κείνη, σιγά, έτσι κάνουν καριέρα”. Μια γυναίκα όπως κι ένας άνδρας δικαιούται να χρησιμοποιεί το σώμα του με τον τρόπο που θέλουν. Να πηγαίνεις με κάποιον άλλον λέγεται συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων. Έτσι θέλουν και έτσι κάνουν, δεν θα κουνήσουμε τώρα το δάχτυλο.

Για τη Ζέτα ο Χάρης Ρώμας το ήξερε . Του το είχε εξομολογηθεί η Ζέτα Δούκα γυρνώντας από το γύρισμα στο αυτοκίνητό του. Δεν το ήξερα ομολογώ. Αισθάνθηκα άσχημα γιατί με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε και μια φιλική προσωπική σχέση, αλλά είναι τελείως διαφορετικό πράγμα αυτό και δεν μπορείς να ξέρεις, αν δεν έχεις συνεργαστεί με κάποιον το πώς συμπεριφέρεται στον άλλον. Δεν έχεις την ίδια εικόνα. Και για άλλο πρόσωπο που θα βγει έμεινε ενεός. Δεν το περίμενα”, δήλωσε η Άννα Χατζησοφιά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More