Άννα Ζηρδέλη: «Δεν έφταιγε η Ελεονώρα Μελέτη, μπορεί να μην ήταν το σωστό timing»

Η Άννα Ζηρδέλη μίλησε στην εκπομπή I Love Σου Κου και τον Αλέξανδρο Ρούτα για τη φετινή της συνεργασία με το Open στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, «Οδός Ζαρίφη 2».

Η γνωστή δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το συμβόλαιό της και το μέλλον της συνεργασίας τους, ενώ στη συνέχεια της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος συμμετέχει επίσης στην καθημερινή εκπομπή του Open.

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πραγματικά αποδείχθηκε ότι η επιλογή αυτή ήταν η ιδανική. Θέλω να πιστεύω ότι η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. Εγώ δεν έχω κάνει κάποια συζητήση για του χρόνου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Ιούλιο μαζί με την εκπομπή. Δεν ξέρω για το συμβόλαιο της Κατερίνας Ζαρίφη», απάντησε αρχικά η Άννα Ζηρδέλη.

Όταν ρωτήθηκε για την ατάκα του Βασάλου για τον Αλεξάνδρου: «Ρωτήστε τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί δεν του αρέσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους», σχολίασε η Άννα Ζηρδέλη.

Όσο για το διάστημα της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Μιλάω με την Ελεονώρα. Δεν έφταιγε η Ελεονώρα, μπορεί να μην έδεσε το γλυκό, μπορεί να μην ήταν σωστό το timing», απάντησε η Άννα Ζηρδέλη στην κάμερα του ANT1.

Read More

And More