Άννα Ζηρδέλη: «Δεν έφυγα με ωραίο τρόπο από τον ΑΝΤ1, το έμαθε η Φαίη Σκορδά και στεναχωρήθηκε»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Ζηρδέλη στη δημοσιογράφο, Λιλή Πυράκη και την εκπομπή «Breakfast@Star».

Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όσο και τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον ΑΝΤ1.

«Από μια δουλειά θα έφευγα γιατί θα είχα μια καλύτερη πρόταση, όπως έγινε και με την Κατερίνα Καινούργιου. Δηλαδή έφυγα από την Κατερίνα γιατί είχα πρόταση από τρία διαφορετικά κανάλια τότε και έπρεπε να αποφασίσω. Το ήξερε η Κατερίνα από την αρχή, δεν θα έφευγα από μια εκπομπή για να πάω σε μια άλλη και να κάνω το ίδιο πράγμα».

«Πριν από χρόνια, όταν ήμουν στη Φαίη Σκορδά, με πήραν τηλέφωνο για να περάσω από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και δεν το είπα στη Φαίη γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να ενημερώσεις. Το έμαθε η Φαίη, στεναχωρήθηκε προφανώς και γω τότε δεν έφυγα με ωραίο τρόπο. Ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω και το διδάχτηκα καλά. Είχα μπει και σε μαύρη λίστα από τον ΑΝΤ1», πρόσθεσε στη συνέχεια η Άννα Ζηρδέλη..

«Έχω μάθει ότι υπήρχαν άτομα τα οποία, ενώ δεν είχα ποτέ επαφή μαζί τους, με «έκοβαν» πάντα όταν είχε πέσει το όνομα μου στο τραπέζι. Μάλιστα, ένα συγκεκριμένο άτομο έλεγε: μην την πάρετε την Ζηρδέλη, έχει πρόβλημα ο τάδε μαζί της» συμπλήρωσε κλείνοντας η Άννα Ζηρδέλη.

Read More

And More