Αντελίνα Βαρθακούρη: Η σχέση του Γιάννη Πάριου με τις κόρες της και η δύσκολη περίοδος που πέρασε

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμάδες” της ΕΡΤ2 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο, και τη σχέση του με τις κόρες της, ενώ αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε και πήρε 20 κιλά.

“Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας μύθος με την έννοια ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που έχει η χώρα μας, ένα τεράστιο ταλέντο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους έχει ψηλά, είναι άπιαστοι, παίρνεις άλλα πράγματα από αυτούς.

Άλλος είναι ο παππούς, άλλος είναι ο καλλιτέχνης. Έχει μια πολύ γλυκιά σχέση και με την Μελωδία και με τη Λιόνα και με εμένα. Έμαθα πολλά πράγματα από εκείνον, με μεγάλωσε ο τρόπος που με αντιμετώπισε”, ανέφερε η Αντελινα Βαρθακούρη.

 

Διάβασε ακόμα: Αντελίνα Βαρθακούρη: “Θα μπορούσα να είχα πάθει ρήξη, ο γιατρός φοβόταν για τη ζωή μου”

 

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: “Είμαι μια γυναίκα που πολλές φορές αισθάνομαι άσχημη, κοιτιέμαι στον καθρέφτη και λέω “Χριστέ μου, πώς έγινα έτσι;” Δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Με άφησα δυο χρόνια, πήρα 20 κιλά γιατί ο καθένας το βιώνει διαφορετικά… Κάτι υπήρξε και το ‘ριξα στο φαγητό.

Είμαι μαμά, αλλά δεν είμαι πάντα η σούπερ μαμά. Ξέρω ότι τα παιδιά μας θέλουν να είμαστε υπεράνθρωποι αλλά δεν είμαστε. Είμαστε απλά άνθρωποι με τις καλές και τις δύσκολες ημέρες. Θέλω τα παιδιά μου να έχουν πρότυπο τη μαμά τους και να δουν ότι τίποτα δεν χαρίζεται”.

 

Read More

And More