Ανθή Σαλαγκούδη για Περικλή Κονδυλάτο: “Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε τηλεοπτική αντιπαράθεση μαζί του”

Η Ανθή Σαλαγκούδη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Love it” και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της για την εμπειρία της στο Survivor. Ένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και η περιβόητη φιλία της με τον Περικλή Κονδυλάτο εντός παιχνιδιού αλλά και οι λόγοι που απομακρύνθηκαν.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, μη θέλοντας να μπει σε τηλεοπτική αντιπαράθεση – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε -, απέφυγε αρχικά να απαντήσει συγκεκριμένα, ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισε να “λύσει” τη σιωπή της και να πάρει θέση στην “κόντρα” που έχει δημιουργηθεί με τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

“Αυτά που έχει πει ο Περικλής για εμένα, αν θέλει μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Το να μπω σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Περικλή δεν με αφορά καθόλου. Ένας από τους λόγους που στο τέλος ήρθε μια ρήξη στη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ήθελε να τα λέμε τηλεοπτικά. Ο Περικλής έχει μια άλλη εκδοχή και εγώ μια άλλη εκδοχή για το Survivor.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία και να μιλάω καρέ καρέ για όσα έχει πει ο Περικλής και να εξηγήσω τη φιλία μας. Το μόνο που άκουσα είναι ότι δεν είμαστε φίλοι… Δεν καταλαβαίνω εγώ πώς του έχω εκμυστηρευτεί τόσα πολλά γιατί πραγματικά ήμουν πολύ φειδωλή στα λόγια μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω πώς λέει ότι δεν ήμασταν φίλοι ενώ του έχω εκμυστηρευτεί τόσα πράγματα για την συναισθηματική μου κατάσταση, για το πώς περνούσα. Αυτό εννοώ.

Νομίζω ότι αν δεν είσαι κοντά με κάποιον άνθρωπο δεν μοιράζεσαι πράγματα για την ψυχολογική του κατάσταση. Μέχρι ένα σημείο είχαμε μια σχέση με τον Περικλή και δεν τον έβλεπα ποτέ με καχυποψία”, είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More