Ανθή Σαλαγκούδη: Τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor – Πώς θα αντιδρούσε αν έμπαινε ο πρώην της στο παιχνίδι;

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της για την εμπειρία της στο Survivor.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά την έξοδό της από το reality επιβίωσης. Παράλληλα, αποκάλυψε πώς θα αντιδρούσε, αν κάποιος πρώην σύντροφός της έμπαινε στο παιχνίδι, όπως έγινε με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει: “Είχα κάποια προβλήματα και εγώ στον κύκλο μου, τώρα αρχίζω να επανέρχομαι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις γυναίκες. Από εκεί και πέρα με τη διατροφή είχα τεράστιο πρόβλημα γιατί από την πλήρη αφαγία πήγα στην απόλυτη λαιμαργία, οπότε το είχα χάσει πάρα πολύ.

Έχασα επτά κιλά και έβαλα γύρω στα 12. Τώρα πήγα σε διατροφολόγο και προσπαθώ κάπως να το φτιάξω. Μου έμεινε και ένα πρόβλημα στη μέση, γιατί είχα πέσει κάτω, είχα χτυπήσει επανειλημμένα στο ίδιο σημείο και μετά στο σανίδι είναι πολύ δύσκολο”.

Για τη σχέση το πώς θα αντιδρούσε, αν κάποιος πρώην σύντροφός της έμπαινε στο Survivor: “Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, γιατί δεν τους έχω ζήσει καθόλου. Εγώ, αν έμπαινε πρώην μου, ή θα αποχωρούσα εγώ ή θα ζητούσα από την παραγωγή να αποχωρήσει αυτός. Είναι το μόνο σίγουρο.

Εμένα δεν περνούσε από το μυαλό μου κανενός είδους ερωτική διάθεση. Δεν έβλεπα καν φύλο, άνδρες, γυναίκες. Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα στήριγμα εκεί, γιατί όντως είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Ίσως επειδή γνωρίζονταν από πριν ο Σάκης με τη Μαριαλένα μπορεί το Survivor να τους έδεσε”.

Read More

And More