Ανθή Βούλγαρη για Νταλάρα: «Έχω βρεθεί στη θέση των ρεπόρτερ και στενοχωρήθηκα – Ποιοι είμαστε εμείς για να τον κρίνουμε;

Για το μέλλον της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» και τις τυχόν αλλαγές που θα δούμε στην πρωινή ζώνη του Mega τη νέα σεζόν, καθώς και για τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων, μίλησε η Ανθή Βούλγαρη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» και στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου.

«Δόξα τω Θεώ, η εκπομπή πάει πολύ καλά. Τα νούμερα, είναι νούμερα, ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Ο καθένας κάνει το καλύτερο που θεωρεί για την εκπομπή του… Εγώ τα νούμερα τα βλέπω ως έναν μπούσουλα, να βλέπουμε λίγο τι θέλει ο κόσμος, γιατί τις εκπομπές τις κάνουμε για τον κόσμο. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Πάντα έτσι ήταν τα νούμερα. Συνεχίζουμε κανονικά του χρόνου και βλέπουμε.

Δε γνωρίζω τι θα γίνει με την Ελεονώρα Μελέτη. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τη δική μας εκπομπή και εκτός από εμάς, δεν ασχολούμαστε με κάτι άλλο. Τυχόν αλλαγές που θα γίνουν, θα φανεί αν και πόσο θα μας επηρεάσουν, δε το ξέρει κανείς αυτό» ανέφερε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

«Στην ενημέρωση νιώθω πιο άνετα από ό,τι στην ψυχαγωγία. Το έχω ξαναπεί, δεν ήμουν καλή στη ψυχαγωγία, δεν είμαι καλή στην ψυχαγωγία… Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα κάνουμε ενημέρωση. Τώρα, πότε θα είναι, τι ώρα θα είναι, πως θα είναι, θα μας το πουν φαντάζομαι κάποια στιγμή προς τα τέλη της σεζόν. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μου αρέσει που έχει αρκετές εκπομπές, θα ήθελα κι άλλες για να δουλεύει περισσότερος κόσμος» είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Τέλος, για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε, «Εκτιμώ βαθύτατα τον Γιώργο Νταλάρα και ίσως αυτά που είπε να έχουν μια δόση αλήθειας, αλλά εκτιμώ βαθύτατα και τους συναδέλφους μου, τους δημοσιογράφους. Επειδή έχω βρεθεί στη θέση τους, στεναχωρήθηκα. Από την άλλη, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε τον Γιώργο Νταλάρα; Τα πεσίματα είναι άβολα και για τις δυο πλευρές».

Read More

And More