Ανθή Βούλγαρη: «Καλύτερα να πάρετε τους αρμόδιους να σας πουν γιατί αλλάζει ώρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη»

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει τις τελευταίες δυο ημέρες η διαφορετική ώρα κατά την οποία ξεκινά η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα».

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τη Δευτέρα 5/6 βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα με περίπου 20 λεπτά καθυστέρησης και την Τρίτη 6/6 με 10 λεπτά καθυστέρησης. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ανθή Βούλγαρη που με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο προηγούνται στο πρόγραμμα του σταθμού κι εκείνη ανέφερε πως δεν ξέρει κάτι για τον λόγο που συμβαίνουν οι αλλαγές αυτές και θα έπρεπε να ρωτήσουν τους αρμόδιους. 

«Εμείς μπαίνουμε στην εκπομπή, παίρνουμε ένα χαρτάκι που λέει τη ροή και λέει τι ώρα θα τελειώσουμε, αυτό κάνουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, καλύτερα να πάρετε τους αρμόδιους. Εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι, είμαστε δημοσιογράφοι και κάνουμε τη δουλειά μας. Δε μας ενοχλεί τίποτα. Κάνουμε τη δουλειά μας όπως μας λένε και τελείωσε η υπόθεση.

Γιατί δε ρωτάτε αυτούς που αλλάζουν την ώρα; Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να σας πούμε κάτι. Με την Ελεονώρα τι να πούμε; Με την Ελεονώρα λέμε καλημέρα ο ένας στον άλλον από τον αέρα. Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σας πούμε τι θα γίνει του χρόνου, αλλά φαντάζομαι…» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Δες το απόσπασμα στο 00.42′:

 

Δες επίσης:

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Έξαλλος με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την παράταση ώρας της εκπομπής

Read More

And More