Ανθή Βούλγαρη: Συγκινημένη λίγο πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη – «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε»

Απόψε στις 00:10, το Mega τιμά τη μνήμη των 57 νεκρών της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, με το ντοκιμαντέρ «Μαμά, έρχομαι» με παρουσιάστρια την Ανθή Βούλγαρη. Έναν χρόνο ακριβώς μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ένας χρόνος από τότε που 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μπαίνοντας στη μοιραία αμαξοστοιχία. 

Η Ανθή Βούλγαρη εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης, εμφανώς συγκινημένη και συναισθηματικά φορτισμένη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega με την Ράνια Τζίμα.

«Οι επιζώντες παλεύουν μόνοι τους και οικονομικά και ψυχολογικά, παρότι είχαν δοθεί οι εγγυήσεις ότι θα είχαν στήριξη», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Όπως τόνισε, ένα χρόνο μετά «αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καταφέρει να πενθήσουν γιατί δεν έχουν πάρει απαντήσεις και δεν βλέπουν να έρχεται η δικαίωση».

Από την έρευνα, που έγινε για το ντοκιμαντέρ προέκυψαν νέα στοιχεία για την τραγωδία. «Οι Ευρωπαίοι δικαστές δείχνουν δύο πολιτικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να έρθουν ενώπιον της Δικαιοσύνης», εξήγησε η Ανθή Βούλγαρη και σημείωσε ότι το «Μαμά, έρχομαι» έγινε γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε.

 

«Από τη θέση που έχουμε, ως δημοσιογράφοι, πρέπει να θυμίζουμε την τραγωδία και να πιέζουμε να δοθούν απαντήσεις», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος και αποκάλυψε ότι έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία που αποδεικνύουν, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, ότι κάποιοι επιβαίνοντες δεν έχασαν τη ζωή τους από την σύγκρουση.

Read More

And More