Η Ανθή Βούλγαρη με αφορμή το νέο εξώφυλλο του HELLO! για τον γάμο της Φαίης Σκορδά το ερχόμενο καλοκαίρι έστειλε on air μήνυμα στην παρουσιάστρια του MEGA.
«Θέλω να στείλω μήνυμα στη Φαίη, αν όντως ισχύει αυτό που διαβάζω θέλουμε πρόσκληση και άμα θέλει να κάτσει και λίγες μέρες μετά τον γάμο εδώ είμαστε εμείς», είπε η Ανθή Βούλγαρη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Τι αν ισχύει; Αφού το έχουν πει 10 φορές και στην εκπομπή και ο Ουγγαρέζος και οι υπόλοιποι. Κανονικά το έχουν πει στην εκπομπή», πρόσθεσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
«Ωραία, όταν θα λείπει η Φαίη για τον γάμο, θα πάμε να κάνουμε εμείς την εκπομπή της», είπε η Ανθή Βούλγαρη κλείνοντας το θέμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης αναμένεται να παντρευτούν το επόμενο διάστημα με πολιτικό γάμο σε πολύ στενό κύκλο, ωστόσο δεν έχουν ορίσει ακριβή ημερομηνία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το καλοκαίρι, που οι υποχρεώσεις και των δύο θα το επιτρέψουν, θα διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους και θα γιορτάσουν μαζί τους το χαρμόσυνο γεγονός!
Τον Σεπτέμβριο του 2024, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης είχε δώσει ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι στην αγαπημένη του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να της εκφράσει την επιθυμία να πορευτούν μαζί τα επόμενα χρόνια.
Η ίδια δεν το φορούσε στην εκπομπή και στις δημόσιες εξόδους της, προκειμένου να μη δώσει λαβή για σχόλια! Άλλωστε, οι δυο τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ