Αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την ερώτηση στον Μπάρτζη – «Ζητώ συγγνώμη 100 φορές» απαντά ο Γεωργαντάς

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, τα ξημερώματα του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου. Ο πρώην παίκτης του Survivor μπήκε στο εξομολογητήριο και δέχτηκε την ερώτηση “sex, marry, kill” και τα ονόματα Ιωάννα Μαλέσκου, Ελένη Βουλγαράκη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο Νίκος Μπάρτζης, λοιπόν, κλήθηκε να πει με ποια από τις τρεις κυρίες θα έκανε σεξ, με ποια γάμο, και ποια θα… σκότωνε! «Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη, να παντρευτώ την Ηλιάνα και ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, αναγκαστικά θα τη σκοτώσω» απάντησε με χιούμορ ο προσκεκλημένος του Θέμη Γεωργαντά.

Αμέσως, δημιουργήθηκαν αντιδράσεις για την ερώτηση στο twitter, την εποχή μάλιστα που οι γυναικοκτονίες αποτελούν πρώτο θέμα της επικαιρότητας.

 

Ο Θέμης Γεωργαντάς κλήθηκε τηλεφωνικά στο Καλύτερα δε γίνεται για να δώσει εξηγήσεις.

«Η ερώτηση “sex-marry-kill”, ειναι συνηθισμενη ερωτηση πολλά χρόνια πριν, ειναι και σε παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία στο εξωτερικό. Είναι καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε χιουμοριστική απάντηση. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδωσε ατυχή απάντηση από τη στιγμή που ρωτήθηκε από εμένα» απάντησε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί ζητάω συγγνώμη 100 φορές. Είναι παιχνιδιάρικο το ύφος όλο το εξομολογητήριο. Δεν θεωρήσαμε ότι θίγει κάποιον. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι τραβηγμένο από το μαλλιά όλο αυτό. Δεν θέλω να στεναχωριούνται κάποιοι άνθρωποι. Οι τηλεθεατές με ξέρουν και ποτέ μα ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο», πρόσθεσε στη συνέχεια

«Όλοι αυτοί που ενοχλήθηκαν, θέλω να μπουν στη wiki και να δουν όλο το ιστορικό αυτό του παιχνιδιού. Έχει μπει και στο Spiderman. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι με χιουμοριστική διάθεση και χωρίς να θέλει να προσβάλλει την υπόσταση του ανθρώπου», κατέληξε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται:

Read More

And More