Αντώνης Καφετζόπουλος: “Έγινε μια προσπάθεια για το “Παντρεμένοι 20 χρόνια μετά” αλλά η ιδέα ήταν αηδία”

Το βράδυ της Πέμπτης, στον καναπέ της εκπομπής του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night show” κάθισε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που έδωσε το παρών στο βραδινό show μαζί με τον γιο του, Γιώργο, που ακολουθεί τα χνάρια του στην υποκριτική, αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση να κάνει το remake της άκρως επιτυχημένης σειράς του ANT1 “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”.

«Έγινε μια προσπάθεια όταν ζούσε ο μακαρίτης ο Καπώνης, που είχε γράψει το original και σκεφτόντουσαν ο Καραγιάννης, ο ANT1 και ο Alpha ενεπλάκη κάποια στιγμή, να κάνουμε το «Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά». Τους είπα ότι αυτό που μου έφεραν ήταν μια αηδία, δεν ήταν καλή ιδέα. Σερνόταν το πράγμα και μετά αρρώστησε κι ο Καπώνης, οπότε το ξεχάσαμε. Δεν ήταν καλό αυτό που διάβασα και δεν είναι καλή ιδέα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος για τις σκέψεις που έγιναν ώστε να επιστρέψει η αγαπημένη σειρά. 

“Τα πράγματα όταν γίνονται πρέπει να συντρέχουν διάφοροι παράγοντες. Με τη Ρένια Λουϊζίδου δεν βρισκόμαστε αλλά είμαστε όλοι πολύ αγαπημένοι. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό, Και εγώ την αγαπάω και εκείνη. Δουλέψαμε πολύ καλά με τη Ρένια”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Δες το βίντεο:

Read More

And More