Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωσε την αναβολή του «Βινυλίου» λόγω του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσαν σήμερα πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα βρίσκεται πλέον στην καθημερινή εκπομπή, ύστερα από όλα όσα έγιναν γνωστά μέσα από τα social media. (Όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης)

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγέλθηκε ότι έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Διάβασε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανακοίνωση του ANT1 για την αποχώρησή του από τους «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε επίσης ότι το εορταστικό «Βινύλιο» που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου δεν θα προβληθεί.

Ο παρουσιαστής και η παρέα του είχαν κανονίσει να κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό πάρτι πριν σταματήσουν λόγω Χριστουγέννων. Ωστόσο με όσα συνέβησαν, δεν υπάρχει διάθεση για κανένα πάρτι.

 

«Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τι θα κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτήν την Παρασκευή δεν θα βγάλουμε το Βινύλιο στον αέρα. Ο λόγος είναι πως οι εκπομπές που είχαμε προγραμματίσει, επειδή αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία για εμάς πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Δεν υπάρχει η ψυχολογία να κάνουμε κανένα πάρτι. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε, όπως και το Ράδιο Αρβύλα δυσκολευόμαστε. Σήμερα έχω μόνο ένα μικρό μέρος του top μπροστά μου» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

 

Read More

And More