Αντώνης Κανάκης για Δημήτρη Οικονόμου: «Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος – Είναι φοβερό»

Νέα σχόλια από τον Αντώνη Κανάκη για τον Δημήτρη Οικονόμου στο Ράδιο Αρβύλα.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πριν από λίγες μέρες απάντησε στις δηλώσεις του παρουσιαστή του ANT1 μέσω twitter – Δες ΕΔΩ τι έγραψε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε την έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αλλά και τη στάση του παρουσιαστή, Δημήτρη Οικονόμου.

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα:


«Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης κι ευθύς αμέσως προβλήθηκε το βίντεο.

«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια» έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά.

Read More

And More