Αντώνης Κανάκης στο Ενώπιος Ενωπίω: Η γνωριμία με τη σύντροφό του και η εξομολόγηση για τα παιδιά τους

Ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκε καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω», σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την ζωή του σήμερα, δίπλα στα δικά του παιδιά, ο Αντώνης Κανάκης δεν έκρυψε την συγκίνησή του για τα όσα όμορφα βιώνει με την οικογένειά του.

«Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά μου με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μία απορία: “Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά;” είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Θα λένε τα παιδιά: “Μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά και αυτός να μας επαναφέρει στην τάξη;” Γίνονται όλα ανάποδα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα».

«Αφήνω τα πράγματα μόνα τους να μου πούνε πότε πρέπει να γίνουν. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει”, δεν το κάνω καθόλου αυτό. Περιμένω να νιώσω και να πω: “Τώρα θέλω να κάνω αυτό”», παραδέχτηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

«Έχουμε σκαρφιστεί μια ιστορία οι δύο μας, ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής γιατί η πραγματικότητα είναι ότι γνωριστήκαμε σε ένα έντονο πάρτι», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Είχε μια περιπέτεια, αλλά μου αρέσουν οι περιπέτειες, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά την σχέση μας. Μας έχουν δέσει πολύ παραπάνω», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Κανάκης στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Read More

And More