Αντώνης Ρέμος: Η μητέρα του έκανε έκπληξη στον Γιώργο Παπαδάκη – “Ξεφτίλα θα γίνουμε”

Μια έκπληξη επεφύλασσε η ρεπόρτερ το πρωί της Παρασκευής στον Γιώργο Παπαδάκη. Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, η κα. Ελένη Πασχαλίδη βγήκε ζωντανά στο Καλημέρα Ελλάδα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και έκανε πρωινή έκπληξη στον παρουσιαστή του ANT1.

Η μητέρα του δημοφιλούς καλλιτέχνη δήλωσε στον Γιώργο Παπαδάκη ότι είναι ο αγαπημένος της παρουσιαστής, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε και ζωντανά το “Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία”! 

Δες το απόσπασμα:

 

«Κύριε Παπαδάκη μου σας βλέπω και σας θαυμάζω και σας εύχομαι να φτάσετε μέχρι τα 100 στον σταθμό. Από τους μόνους που σας αγαπάω είστε», λέει η κ. Πασχαλίδου και ο Γιώργος Παπαδάκης, ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτήν την τηλεοπτική συνάντηση λέει: «Είναι πάρα πολύ μεγάλη μας χαρά! Από τα τραγούδια του Αντώνη ποιο σας αρέσει περισσότερο»;

Η Ελένη Πασχαλίδου δίνει μια απρόσμενη και χιουμοριστική απάντηση: «Δεν θυμάμαι κανένα. Έχω λίγο Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω μόνο το Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία, γιατί μου το αφιερώνει ο γιος μου». Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου αρχίζει και τραγουδά το γνωστό τραγούδι, σχολιάζοντας παράλληλα: «Όχι καλέ! Α πα πα! Ξεφτίλα θα γίνουμε!».

Read More

And More