Αντώνης Ρέμος: «Οι συνάδελφοι είναι καλό να βάζουν ένα φίλτρο στο στόμα τους πριν μιλήσουν»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αγενείς συμπεριφορές άλλων καλλιτεχνών. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου.

«Ζούμε κάποιες εποχές που το να είσαι ευγενικός και να έχεις τακτ, κάποιοι το θεωρούν αδυναμία. Πολλές φορές όμως, προτιμώ να είμαι ευγενής και με πράγματα που δεν συμφωνώ ή με ενοχλούν, προσπαθώ να μην πω τίποτα ή να μην πληγώσω τον άλλον. Καλό είναι κάποιες φορές να βάζουμε ένα φίλτρο στο στόμα μας», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος συνέχισε: «Πολλές φορές, απόψεις που ακούγονται από συναδέλφους μας, αρέσκονται να λένε πράγματα που μπορεί να έχουν και δίκιο πολλές φορές, αλλά να τα λένε με το όνομά τους. Προτιμώ να κρατάω τα νεύρα μου και τη μαγκιά μου, πλακώνοντάς τα από πάνω με μια πέτρα αυτά που θα έπρεπε κανονικά να πω». 

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Νταλάρας στις πολυσυζητημένες δηλώσεις που είχε κάνει για τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις, είχε αναφερθεί και στον Αντώνη Ρέμο. 

Read More

And More