Αντώνης Ρέμος: Τα τρυφερά λόγια στην 8χρονη κόρη του στην παρουσίαση του νέου δίσκου του

Το βράδυ της Τετάρτης 20/12 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου δίσκου του Αντώνη Ρέμου, με τίτλο «Πάντα και ποτέ vol.1» καθώς και η απονομή των επιτυχιών του.

Ο Αντώνης Ρέμος, στην έναρξη της βραδιάς θέλησε να πει δυο λόγια σε όσους ήταν παρόντες, και φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην 8χρονη κόρη του, Ελένη στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

«Η βραδιά αυτή είναι και για έναν ακόμη λόγο μοναδική, γιατί είναι από τις σπάνιες φορές που είναι και η κόρη μου εδώ. Το Λενιώ μου είναι εδώ, με τις φίλες της.  Ελένη μου. Και σήμερα να ξέρετε ότι έκανα πολύ μεγάλη θυσία για να κάνω αυτή τη βραδιά, γιατί δεν πήγα στη γιορτή της Ελένης στο σχολείο. Δεν μπόρεσα να πάω, αλλά το είδα στο βίντεο πόσο ωραία ήταν η γιορτή της. Ελένη μου, σ’ αγαπάω πολύ» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Δες το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα:

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Αντώνη Ρέμου στην εταιρεία το 2018, τη μεταγραφή της δεκαετίας όπως χαρακτηρίστηκε και το κύρος που προσέθεσε η ένταξή του στο roster της. 

O κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής παρέλαβε πλακέτες για τις χρυσές πωλήσεις των επιτυχημένων singles «Όλα Τα Δάκρυα», «Όταν Σε Ρωτήσανε», «Να Ξαναμετρήσω» και «Πόσο Θέλω», ενώ βραβεύτηκαν επίσης ο επί 17 χρόνια παραγωγός του Αντώνη Ρέμου, Γιώργος Κυβέλλος και οι δημιουργοί των τραγουδιών. Επίσης, πλακέτα για την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού Δρόμος 89,8, στα εν λόγω singles παρέλαβε ο CEO των ραδιοφώνων Δρόμος 89,8, Δίεση & Talk, Κωνσταντίνος Φωτόπουλος. Τέλος, πλακέτα παρέλαβε και το MAD TV για τη στήριξή του στις χρυσές επιτυχίες.

Στην ξεχωριστή βραδιά, που φιλοξενήθηκε στον υπέροχο χώρο του «Nox» με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, παραβρέθηκαν όλο το team της Panik Records, οι συντελεστές του δίσκου, καλλιτέχνες, άνθρωποι από τον χώρο των επιχειρήσεων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ραδιοφώνων, καθώς και θαυμαστές του Αντώνη Ρέμου. 

Το event ολοκληρώθηκε με τον Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει live τα τραγούδια του «Πάντα & Ποτέ Vol. I», συνεπαίρνοντας τους παριστάμενους και αποσπώντας θερμό χειροκρότημα για τη νέα του δισκογραφική δουλειά. 

Read More

And More