Αντώνης Σρόιτερ: Ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο κόπηκε η εκπομπή του με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο (video)

Ήταν τέλη Οκτωβρίου όταν ο Αντώνης Σρόιτερ και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει μια εκπομπή με θέμα τον κορονοϊό και τις ιστορίες συνωμοσίας.

Καλεσμένος, μεταξύ άλλων, στο εν λόγω “Tik Talk” ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, του οποίου οι ισχυρισμοί για την μη ύπαρξη του κορονοϊού έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Σε μια περίοδο που τα καθημερινά κρούσματα του κορονοϊού βρίσκονταν στα ύψη, ο γνωστός παρουσιαστής προτίμησε να μην βγει στον αέρα η συγκεκριμένη εκπομπή χωρίς, ωστόσο, να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του “Tik Talk” ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους με τον Αντώνη Σρόιτερ, η κουβέντα έφτασε στην εν λόγω εκπομπή και στους λόγους μη προβολής της. Τότε, ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκαθάρισε τι έγινε και αποφάσισε η εκπομπή του να μην βγει στον αέρα.

Γιώργος Μαυρίδης: “Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορονοϊού και σου είπα – παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα – ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο”. 

Αντώνης Σρόιτερ: “Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι – που είναι πιο ειδικοί από εμάς – που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξε εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More