Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Με ενδιέφερε να γίνω μαμά, όχι τι επάγγελμα θα ακολουθήσω»

Ο Θανάσης Πάτρας και το Mega Καλημέρα συνάντησαν την Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, την επιθυμία να γίνει μητέρα και με ποιους θα ήθελε να πει δελτίο ειδήσεων.

«Είχαμε φτιάξει με την κολλητή μου φίλη μία εφημερίδα, τον «Ροζ πάνθηρα». Το ίδιο συναίσθημα που είχα τότε, το νιώθω κάθε μέρα στη δουλειά. Όταν με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω, έλεγα «μαμά». δεν με ενδιέφερε τι επάγγελμα θα ακολουθήσω», είπε αρχικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

«Πέρασαν 2- 3 χρόνια για να συνηθίσω τη ζωή στην Αθήνα, στην αρχή δεν μου άρεσε η Αθήνα. Το 2008 μου τηλεφώνησαν και μου είπαν να τρέξω να πω δελτίο ειδήσεων. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν είχα καθόλου άγχος στο πρώτο μου δελτίο, είχαν όλοι οι υπόλοιποι. Το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου έδινε χώρο και ελευθερία στα νέα παιδιά. Αγαπώ τις ειδήσεις. Σκέφτομαι όμως ότι αν γινόταν ένα restart στις ενημερωτικές εκπομπές, θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο», συνέχισε αναφορικά με την δημοσιογραφία και το ενδεχόμενο να παρουσίαζε ενημερωτική εκπομπή.

Μεταξύ άλλων η Αντριάνα Παρασκευοπούλου τοποθετήθηκε για την Πόπη Τσαπανίδου. «Δεν κρίνω καμία απόφαση που μπορεί να πάρει κάνεις, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά του. Η απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, με έκανε να μην αποκλείω κανένα ενδεχόμενο, όταν απαντώ γι’ αυτό», παραδέχθηκε η δημοσιογράφος.

Δες όλη τη συνέντευξη στο Mega Καλημέρα:

Read More

And More