Άντζελα Δημητρίου: Η αποκάλυψη για την τελευταία συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά – «Κλαίγαμε, δεν πίστευα ότι θα φύγει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μίλησε για την απώλεια του Βασίλη Καρρά.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς πληροφορήθηκε για τον θάνατο τους σπουδαίου τραγουδιστή, ενώ διηγήθηκε και μια συγκινητική στιγμή από την τελευταία συνάντησή τους.

«Πριν τρεις ημέρες ανέβηκα Θεσσαλονίκη για να κάνω Χριστούγεννα με φίλους και μαθαίνω ότι ο Βασίλης έφυγε. Έβαλα τα κλάματα, του έκανα ένα μικρό αφιέρωμα, του είπα το “Γέλα μου”. Ήταν ένας άνθρωπος γελαστός, ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν έξω καρδιά. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και όταν έμαθα ότι ο Βασίλης έφυγε δεν το πίστεψα. Ο Βασίλης θα μείνει για πάντα, δεν μπόρεσα να είμαι στην Καβάλα για την κηδεία του. Δεν αισθανόμουν καλά, δεν ήθελα να σκέφτομαι, είδα την κόρη του, την γυναίκα του, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου. 

Και συνέχισε: «Με τον Βασίλη μιλάγαμε συνέχεια και πριν ένα μήνα και του είπα ότι θα ανέβω Θεσσαλονίκη να τον δω. Όταν πήγα και μπήκα μέσα με πήρε αγκαλιά, κλαίγαμε μαζί,  δεν πίστευα ότι θα φύγει. Εγώ θα λέω πάντα ότι ο Βασίλης είναι εδώ, δεν θα φύγει ποτέ. Θα σε αγαπάω για πάντα». 

Read More

And More