Άντζελα Γκερέκου: Ο τρόπος που διαχειρίζεται την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου και η προσωπική της ζωή σήμερα

Το σπίτι της στην Κέρκυρα, το σπίτι όπου έζησε 2,5 δεκαετίες δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο άνοιξε η Άντζελα Γκερέκου στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη εικόνα».

«Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας, 25 χρόνια. Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε συνέχεια για τον Τόλη, αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να περιγράψει κανείς αυτή την πορεία 25 χρόνων. Δεν είναι οι λέξεις, είναι το συναίσθημα» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η Άντζελα Γκερέκου.

Σε άλλο σημείο, η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε στον φόβο της απώλειας που είχε από μικρή αλλά και στον τρόπο που έμαθα να τη διαχειρίζεται.

«Από μικρή είχα έναν φόβο με τον θάνατο, με την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ. Πλέον έχω μάθει να ζω με την απώλεια, καταφέρνεις να μαθαίνεις καλύτερα τον άλλο σκεπτόμενη πράγματα από το παρελθόν. Το θέμα είναι να περάσεις ένα μήνυμα και στο παιδί σου ότι προχωράς, γιατί και η κόρη μου πέρασε πολύ δύσκολα με την απώλεια του πατέρα της», εξομολογήθηκε η Άντζελα Γκερέκου στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Ο πατέρας μου ήταν υπερπροστατευτικός. Χρειάστηκε να το αναλύσω αυτό αργότερα και σε σχέση με εμένα και με τους άλλους. Μπήκα στη διαδικασία της ψυχοθεραπείες γιατί ήθελαν να ανακαλύψω πράγματα που θα με βοηθήσουν να ανακαλύψω πρώτα εμένα και μετά τους άλλους» ανέφερε ακόμη μιλώντας για τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία.

«Οικονομικά βγήκα πολύ φτωχότερη από την πολιτική. Οι αντίπαλοί μου μοίρασαν φέιγ-βολάν στα χωριά με πιο αισθησιακές μου φωτογραφίες για να με πολεμήσουν αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ. Ακόμα και με την ιστορία με τον πόλεμο που δέχθηκε ο Τόλης, που παραιτήθηκα από το Υπουργείο. Τότε δεν μιλούσαμε για αυτή την ιστορία, τι να λέγαμε; Ένας λόγος ήταν για να αμαυρώσουν και τη δική μου εικόνα. Φτάσαμε στον πάτο αλλά ξανασηκωθήκαμε», αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Άντζελα Γκερέκου.

«Σίγουρα έκανα λάθη σαν μαμά. Προσπάθησα να είαι όσο καλύτερη μπορούσα… Η πολιτική με στέρησε από τη Μαρία αλλά ίσως της έδειξα και ένα πιο δυναμικό πρότυπο… Για όλα τα παιδιά που γεννιούνται με γονείς που έχουν καριέρες έκθεσης είναι ένα βάρος το επώνυμό τους… Προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε τη Μαρία με έναν πολύ γήινο τρόπο… Χαίρομαι και το αναγνωρίζω στη Μαρία ότι προσπαθεί να μη χρησιμοποιεί τα ονόματά μας. Στο σχολείο πολλές φορές το έκρυβε…» είπε για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου.

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική της ζωή σήμερα, η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε πως δεν είναι κάτι που δεν την απασχολεί.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164