Απασφάλισε η Φαίη Σκορδά για Βαρεμένο – Καραμανλή: «Πώς σκέφτηκες να το κάνεις; Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Απόσπασμα από το έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή προβλήθηκε στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά να μην μασάει τα λόγια της στον τηλεοπτικό αέρα.

«Θεωρώ – δική μου γνώμη- ότι πάνω στο γεγονός, ούτε καν να το προφέρεις μπορείς, μπροστά στους γονείς και σε όλη την οικογένεια, στον χαμό των δύο παιδιών και στον τρόπο που φύγανε, δεν μπορείς καν να μιλήσεις. Όποιος αναφέρεται σε αυτό και συσχετίζεται με άλλα πράγματα, είτε έχουν πολιτική διάσταση, είτε έχουν κοινωνική διάσταση», ήταν το γενικό σχόλιο της παρουσιάστριας.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα σχόλια που ακολούθησαν στα social media αλλά και στη συμπεριφορά της Άννας Καραμανλή η οποία τύπωσε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και της Πόπης Τσαπανίδου, ξεκινώντας έτσι τον έντονα διάλογο με τον Γιώργο Βαρεμένο.

«Για μένα είναι απαράδεκτο. Σε αυτό – χρειάζεται για’ μένα- μόνο σιωπή. Δεν μιλάς, σκύβεις το κεφάλι, κάνεις την προσευχή σου και λες δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις οικογένειες.

Όποιος πάει προετοιμασμένος σε μια εκπομπή, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό το τραγικό γεγονός και σκέφτηκε να τυπώσει κάτι, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω σε ανθρώπινο επίπεδο. Πώς σκέφτηκες να το κάνεις, όταν από πίσω, στον κορμό της σκέψης σου, υπάρχει αυτό το τραγικό γεγονός», είπε η Φαίη Σκορδά, ενώ καταδίκασε και τη συμπεριφορά του Γιώργου Βαρεμένου.

«Απαράδεκτη και μια συμπεριφορά που είναι βία – κίνηση», ανέφερε η Φαίη Σκορδά και κατέληξε: «Με αφορμή ένα γεγονός θέλουμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι; Για κάτι ανθρώπινο, για μία συμπεριφορά. Είναι δυνατόν;»

Read More

And More