Η “Καταιγίδα” χτυπά από σήμερα το Epsilon!

Η νέα εποχή για το Epsilon ξεκίνησε… Το κανάλι ως γνωστόν έχει γυρίσει σελίδα και τώρα όλοι όσοι βρίσκονται στο τιμόνι του ,ήδη, έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου το νέο όραμα που έχουν γι΄ αυτό το συγκεκριμένο κανάλι να ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά, όσο το δυνατόν γρηγορότερα

Αποτέλεσμα; Ήδη, οι πρώτες αλλαγές έχουν κάνει την εμφάνισή τους – το κανάλι κάθε βράδυ έχει εντάξει στο πρόγραμμά του μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες σε πρώτη προβολή και όχι μόνο που έχουν σπάσει ταμεία -, οι επόμενες αλλαγές βρίσκονται καθ ΄οδόν και έπεται και συνέχεια.

Ποιές είναι ,λοιπόν, οι brand new αποφάσεις που έρχονται για να προσθέσουν ακόμα μία νέα εικόνα στο Epsilon; Το Epsilon λέει “ναι” στην μυθοπλασία και καλοσωρίζει τον νέο χρόνο με μία καθημερινή, δραματική, ερωτική σειρά που σκοπό έχει να αλλάξει τις βραδινές μας συνήθειες.

Από σήμερα ,λοιπόν, και κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στις 8.15 μ.μ. τo Epsilon παρουσιάζει στην Ελλάδα τη δραματική σειρά -κυπριακής παραγωγής- “Καταιγίδα”!

Ο Σταύρος Ποταμάρης υπογράφει μία συγκλονιστική ιστορία γεμάτη ανατροπές, έρωτες, πάθη, αγωνία, παιχνίδια ζωής, αλλά και εικόνες που ταξιδεύουν τον τηλεθεατή.

Η “Καταιγίδα” έχει φουρτούνες, αστραπές, σε τρομάζει, σε καθηλώνει, σε συναρπάζει. Μόνο όταν κοπάσει αντιμετωπίζεις τις συνέπειές της και τα λάθη σου. Αυτά τα λάθη τους θα πληρώσουν όλοι μέσα σε 24 ώρες!

Τέσσερις φίλοι θα ζήσουν αυτή τη μέρα λες και δεν υπάρχει αύριο. Το αύριο, όμως, είναι εδώ και πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Είτε το θέλουν είτε όχι. Αλήθεια, εσύ τι θα έκανες αν γνώριζες ότι έχεις μόνο 24 ώρες ζωής;

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Παίζουν: Παναγιώτα Βλαντή, Γιάννης Ποιμενίδης, Φίλιππος Σοφιανός και Πασχάλης Τσαρούχας.

 

 

 

 

 

 

Read More

And More