Απίστευτο: Ο Θέμης Μάλλης αφήνει το τιμόνι της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου! Όλο το ρεπορτάζ…

Απίστευτο κι ,όμως, τηλεοπτικό! Με άλλα λόγια; Αυτή αναμφισβήτητα είναι η είδηση της ημέρας! Ποια; Ο Θέμης Μάλλης, αποφάσισε να αφήσει τον “Καφέ” της Κατερίνας Καινούργιου.

Ναι, ο γνωστός δημοσιογράφος μετά από δύο περίπου χρόνια που βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνας και φυσικά στο τιμόνι της εκπομπής της, στην οποία και ως γνωστόν υπέγραφε την αρχισυνταξία και κατάφερε να κάνει όλα όσα έμοιαζαν αδύνατα, δυνατά -, είπε να προχωρήσει παρακάτω, να γυρίσει σελίδα κι αυτό το κεφάλαιο να το κλείσει…

Και επειδή διανύουμε πονηρούς τηλεοπτικούς καιρούς, όχι δεν είναι στα μαχαίρια με την Κατερίνα, ούτε έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία τους, το οποίο και να τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου, η απόφαση αυτή πάρθηκε καθαρά για πρακτικούς λόγους και λόγους ισορροπίας. Τι εννοώ μ ΄αυτό; Πως ο Θέμης Μάλλης εδώ και λίγους μήνες στο Epsilontv δεν βρίσκεται μόνο κρατώντας τον ρόλο του αρχισυντάκτη της καθημερινής, πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού.

Κρατά και τον ρόλο του “υπεύθυνου των καθημερινών εκπομπών” του σταθμού, με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει οι υποχρεώσεις του και να τρέχει πανικόβλητος νυχθημερόν, μιας κι εννοείται πως λόγω των νέων του καθηκόντων δεν άφησε στα…κρύα του λουτρού την Κατερίνα και έχει προσπαθήσει να συνδυάσει τα πάντα-όλα.

Όμως, επειδή η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, τα πράγματα σε σχέση με του χρόνου θα αλλάξουν εντελώς… Τι σημαίνει αυτό;

Πως ο Θέμης από Σεπτέμβρη δεν θα υπογράφει την αρχισυνταξία της Κατερίνας Καινούργιου – αφού απ ΄ότι όλα δείχνουν η Κατερίνα θα παραμείνει στο κανάλι των Μελισσίων -, αλλά και καμίας άλλης νέας εκπομπής.

Ο Θέμης θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με τον διοικητικό του ρόλο, μιας και κάτω από την δική του ομπρέλα παρακολούθησης και προστασίας θα βρίσκονται όλες οι καθημερινές, ημερήσιες, ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού, από νωρίς το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα.

Έτσι, μπορεί να έχει την υψηλή επιστασία της εκπομπής της Κατερίνας, μιας και στο πλευρό της δεν θα σταματήσει να βρίσκεται, όμως, η Κατερίνα θα πρέπει να βρει νέο αρχισυντάκτη. Βλέπεις, ο Θέμης θα πρέπει να ασχολείται με όλες τις εκπομπές του καναλιού και να περνά απ ΄όλα τα… κοντρόλ κι όχι μόνο από το κοντρόλ της Κατερίνας.

Μάλιστα, την συγκεκριμένη αποκάλυψη την επιβεβαίωσε και ο ίδιος σήμερα το πρωί, μέσα από την συχνότητα του “Party Fm 104”, όπου και φιλοξενήθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής που κάνω με τον Σωτήρη Καραμίντζα (Δευτέρα-Παρασκευή/ 10.00 το πρωί με 1.00 το μεσημέρι).

“Η αλήθεια είναι, πως όντως του χρόνου δεν θα βρίσκομαι στο κοντρόλ της Κατερίνας (Καινούργιου). Αν κι εφόσον η Κατερίνα θα βρίσκεται στο Epsilontv – που απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω μπορεί ακόμα να μην έχει υπογράψει, αλλά έχει κάνει κάποια ραντεβού που έχουν πάει πολύ, πολύ καλά -, θα πρέπει να εμπιστευτεί το τιμόνι του “Καφέ” της σε άλλα χέρια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ δεν θα ασχολούμαι με την εκπομπή. Εννοείται πως θα έχω την υψηλή επιστασία της, αλλά όχι καθημερινά δεν θα μπορώ να βρίσκομαι στο κοντρόλ και να υπογράφω την αρχισυνταξία.

Έχω πλέον κάποιες αυξημένες αρμοδιότητες στο κανάλι, οι οποίες και είναι προτεραιότητα για ΄μένα, γιατί τα στελέχη του Epsilontv και φυσικά η Άλκηστις Μαραγκουδάκη με τίμησε με την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου και θέλω να καταφέρω να την βγάλω ασπροπρόσωπη κι εκείνη, αλλά και όλους. Έτσι, όπως ίσως κανείς αντιλαμβάνεται, δεν μπορώ να ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με την εκπομπή της Κατερίνας…”

Read More

And More