Απίστευτο: Τίτλοι τέλους για το “Ροντέο”, με τους πρωταγωνιστές της εκπομπής να σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον του ΣΚΑΙ…

Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό! Τίτλοι τέλους πέφτουν στο “Ροντέο” του ΣΚΑΙ. Τι κι αν μας χωρίζουν από το φινάλε της φετινής σεζόν μόλις τέσσερις μήνες; Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ μάλλον σκέφτηκαν πως δεν μπορούν άλλο να στηρίξουν την καθημερινή, απογευματινή εκπομπή του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναίδας Νέγκα κι αποφάσισαν να ρίξουν πρόωρα αυλαία.

Με άλλα λόγια το “Ροντέο” κόβεται λόγω των χλιαρών του επιδόσεων στους πίνακες τηλεθέασης και με στόχο φυσικά, το καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ να αλλάξει εντελώς μορφή. Τουλάχιστον αυτά υποστηρίζουν κύκλοι του καναλιού, ενώ όπως ίσως ,ήδη, ξέρεις λατρεμένη, οσονούπω κάθε μεσημέρι θα κυριαρχεί στους δέκτες μας με το νέο, αγαπησιάρικο ριάλιτι ,”Power of Love”, που έρχεται με την Μαρία Μπακοδήμου και το οποίο θα… “κουμπώνει” με το “ΕΔΩ Survivor” της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα ,όμως, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, τα… τηλε-παρατράγουδα μόλις ξεκινούν μετά από αυτό το ξαφνικό, βιαστικό “διαζύγιο”, μιας και μαθαίνω, πως μόνο βελούδινο δεν είναι.

Μάλιστα, η ένταση είναι τόσο μεγάλη, που οι πρωταγωνιστές του “Ροντέο”, σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν νομικά εναντίον του ΣΚΑΙ, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που έχω  λένε, πως τόσο στον Βαγγέλη Περρή, όσο και στην Αθηναΐδα Νέγκα, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, οφείλονται δεδουλευμένα από πέρσι, τα οποία μέχρι και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, παραμένουν ανεξόφλητα και τα οποία εννοείται πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να “χαρίσει”.

Επίσης, είναι ένα τεράστιο ζήτημα και το τι ακριβώς θα γίνει με την Αθηναΐδα και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, μιας και το κανάλι τους γνωστοποίησε ότι σταματά την εκπομπή κι εκείνη βρίσκεται σε περίοδο λοχείας, μιας και έφερε το δεύτερο παιδάκι της στον κόσμο, μόλις πριν από δέκα ημέρες.

Ως γνωστόν είναι εντελώς… παράνομο να σταματάς την συνεργασία του με εργαζόμενη που βρίσκεται είτε σε περίοδο εγκυμοσύνης, είτε σε περίοδο λοχείας. Κάτι το οποίο το κανάλι έπραξε και στην περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία φυσικά και θέλησε στη συνέχεια να διεκδικήσει όλα της τα νόμιμα δικαιώματα, τα οποία και κέρδισε.

Σύμφωνα με τον νόμο απαγορεύεται η οποιαδήποτε επιχείρηση να απολύσει εργαζόμενη, για δύο χρόνια από την στιγμή που μείνει έγκυος και φέρει στο κόσμο το παιδί της.

Έχει ,λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε για το αν η Αθηναΐδα θα παραμείνει ή όχι στο δυναμικό του ΣΚΑΙ και φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο, που και πως ακριβώς θα αξιοποιηθεί, όπως επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επόμενες κινήσεις του Βαγγέλη Περρή.

Εν αναμονή εξελίξεων…

 

Read More

And More