Απλά, δεν υπάρχει η απάντηση που έδωσε ο Κρατερός Κατσούλης, όταν ρωτήθηκε για το αν σχεδιάζουν να παντρευτούν με την Κατερίνα Καραβάτου και με θρησκευτικό γάμο!

Ο Κρατερός Κατσούλης εκτός από ένας πολύ καλός σύζυγος, μπαμπάς και φυσικά και ηθοποιός, είναι κι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Και για ν’ ακριβολογώ με χιούμορ… λονδρέζικο, το οποίο και λατρεύω.

Μπορεί να σε ακούει προσεκτικά για ώρα και ξαφνικά όντας απόλυτα σοβαρός και χαλαρός να σου πει την ατάκα που θα σε… στείλει και που φυσικά θα γίνει… talk of the town!

Σήμερα ,λοιπόν, το πρωί ζήσαμε μία απολαυστική στιγμή χαζεύοντας τους “Κου-Κου”. Μία στιγμή η οποία αρκούσε για να μας φτιάξει την μέρα και για να ξεκινήσουμε το “τρέξιμο” με χαμόγελο.

Όλα ξεκίνησαν από την στήλη της εκπομπής “Άκου τους παλιούς”, όπου η ρεπόρτερ της εκπομπής ρωτούσε μεγάλης ηλικίας ανθρώπους, για το αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τον θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο.

Μετά το τέλος του βίντεο ,λοιπόν, η ομάδα της εκπομπής ρώτησε τον Κρατερό και την Κατερίνα, αν έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο, με τον ηθοποιό να τους ανταπαντά πως δεν ήταν δυνατό να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, λόγω συνθηκών.

Όπως ίσως θυμάσαι λατρεμένη, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο όταν η Κατερίνα Καραβάτου ήταν 7,5 μηνών έγκυος.

«Θα κάνετε γάμο; Θα παντρευτείτε φέτος;» ρώτησαν τότε και πάλι το ζευγάρι οι συνεργάτες τους, με τον Κρατερό να δίνει την παρακάτω απίστευτα  απολαυστική απάντηση…

“…Περιμένουμε να συνεννοηθούμε πρώτα με τον… Κοκλώνη, αν θα μας κάνει το γαμήλιο ταξίδι… Αν δεν συνεννοηθώ με τον Κοκλώνη δεν…  Θέλω κι ένα ποίημα από τη Νατάσα!», είπε ο ηθοποιός με τη σύζυγό του να κοντεύει να λιποθυμήσει από τα γέλια!!!

Read More

And More