Από την «Ελένη» στην Ελεονώρα! Ο πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη στο πλευρό της Μελέτη

Στην καθημερινή πρωινή ζώνη του Alpha αναμένεται να βρεθεί η Ελεονώρα Μελέτη τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε και η ίδια στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αφήνει τα δικά της «Μεσάνυχτα» και επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα και συγκεκριμένα στη ζώνη 11 με 1 έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Μάνεση σε ρόλο αρχισυντάκτη.

«Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο που θα μπορούσε να βγει στον αέρα από αύριο το πρωί» σημείωσε χαρακτηριστικά χθες, Κυριακή, ο Νίκος Μάνεσης.

Λίγες ώρες, ωστόσο, μετά την ανακοίνωση, μέσα από τα social media, αποκαλύφθηκε ένα πρόσωπο που θα πλαισιώσει την Ελεονώρα Μελέτη ενισχύοντας τον δημοσιογραφικό χαρακτήρα της νέας εκπομπής. Ένα πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, ο οποίος επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Ελεονώρα Μελέτη όπου ετοιμάζουν – όπως «προδίδει» και το «Stay tuned» – όλα όσα θα παρακολουθήσουμε τη νέα χρονιά στον Alpha.

Read More

And More