“Από την επιτροπή του “Dancing” λείπει ένας ηλεκτρολόγος κι ένας υδραυλικός”! Ποιος “καρφώνει” την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα;

Πως το λέει η παροιμία; “Άρχισαν τα όργανα”; Ε, αυτό ακριβώς! Μετά τους χορούς, άρχισαν και τα όργανα. Μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του “Dancing witn the stars”, όλο και πυκνώνουν οι “καλές κουβέντες”, οι “κουβέντες αγάπης” και τα “καρφώματα”, με την καλή έννοια πάντα!

Βλέπεις λατρεμένη όλη η εγχώρια σόου-μπιζ τοποθετείται για την πρεμιέρα του σόου του ΑΝΤ1 και άντε να πετύχεις καλή κουβέντα. Ανάμεσα ,λοιπόν, στα γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σόου-μπιζ οι δημοσιογράφοι θέλησαν να μιλήσουν και με τον Φώτη Μεταξόπουλο, προκειμένου ο γνωστός χορογράφος που έγραψε ιστορία με τις χορογραφίες του, να τους πει τη γνώμη του για την κριτική επιτροπή του σόου.

Και η αλήθεια είναι, πως αναμφισβήτητα ο Φώτης Μεταξόπουλος είναι  ένα από τα πρόσωπα εκείνα που δικαιούνται κι επιβάλλεται να έχουν γνώμη για τηλεοπτικά προιόντα όπως είναι το “Dancing”!

Ο Φώτης Μεταξόπουλος ,λοιπόν, πήρε τ΄ όπλο του και εκτέλεσε εν ΄ψυχρώ την κριτική επιτροπή του σόου, ρίχνοντας τα “καρφιά” του κυρίως προς την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα! Τι ακριβώς είπε;

“…Για να κάτσω εγώ σε τραπέζι που είναι κι άλλοι, θα πρέπει να ξέρω ποιοι είναι. Αυτό που έχουν τώρα, το μόνο που λείπει είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υδραυλικός. Αυτοί λείπουν για να δώσουν τη γνώμη τους. Θα είναι πιο σωστή η γνώμη τους! Αν δεν φωνάζουν χορευτές να κρίνουν γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο”, δήλωσε με τον γνωστό, αφοπλιστικό του τρόπο στη κάμερα της εκπομπής, “Στη φωλιά των Κου-Κου”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164