Αποκάλυψη Tlive – Άγιοι Ανάργυροι: Η Υποδιοικήτρια του αστυνομικού τμήματος είναι 60 ετών και θα έπρεπε να έχει αποστρατευτεί

Νέες αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή T-live και η δημοσιογράφος, Ηρώ Καρυοφίλλη για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Ο 39χρονος που προφυλακίστηκε για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο γύρω στις 2 το μεσημέρι σήμερα, έχοντας τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες. 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ηρώ Καρυοφίλλη, η Υποδιοικήτρια του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων που ήταν παρούσα στο δωμάτιο με την 28χρονη Κυριακή, την αξιωματικό υπηρεσίας και την οδηγό είναι μία γυναίκα ηλικίας 60 ετών που θα έπρεπε να έχει ήδη αποστρατευτεί.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, από τον κανονισμό της υπηρεσίας προκύπτει ότι έχει συμπληρώσει τα χρόνια που θα έπρεπε να υπηρετεί και να έχει συνταξιοδοτηθεί. Ωστόσο, η γυναίκα, για λόγους οικονομικούς και κοινωνικούς έχει κάνει αίτηση για να μπορέσει να παραμείνει στην αστυνομία, η οποία εγκρίθηκε. 

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Read More

And More