Αποκάλυψη από τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν με τον Ανδρέα, ήταν ανατριχιαστικό»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/9 στο Πρωινό. Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε στο θέμα της υπόθεσης των υποκλοπών, αποκαλύπτοντας κι η ίδια το δικό της άσχημο βίωμα.

«Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν όλη η αίθουσα παρακολουθήσεων. Ήταν ξηλωμένα καλώδια. Έχει ενδιαφέρον το εξής πως κάποια στιγμή στο μέσο της θητείας του Ανδρέα Παπανδρέου, μαθαίνω ένα πρωινό ότι κυκλοφορούν κασέτες στην Ομόνοια, σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους, με προσωπικές συνομιλίες.

Αμέσως κάνω μία δήλωση για υπανθρώπους όπου δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο από την τότε ΚΥΠ που μου λέει ότι είναι ο προσωπικός μου ωτακουστής και ότι έχει 50 χιλιάδες ώρες παρακολούθησης. Μου τόνισε ότι δεν είναι υπάνθρωποι και κάποιος είχε δώσει εντολή να μας παρακολουθούν. Καταλαβαίνετε τι ανατριχιαστικό ήταν να νιώθεις ότι παρακολουθείσαι» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Αυτός ο κύριος μου ζήτησε συνάντηση. (…) Τον είδα, μαγνητοσκόπησα την τότε συνάντηση και κατάλαβα από αυτή την ιστορία πως κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτικής, ήθελαν να με παρακολουθήσουν μήπως γίνει και κάποια υποτροπή εκ μέρους μου και να πουν στον Ανδρέα ότι «αυτή είναι η κυρία η οποία παντρεύτηκες». Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα κι αυτή χτυπούσαν».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου χαρακτήρισε εκείνες τις εποχές πολύ άσχημες και πολύ σκοτεινές και τις συνέκρινε με το σήμερα, που πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. 

Read More

And More