“Αποκαλυπτικά Live”: Ήρθαν και κατάφεραν να κάνουν την… διαφορά!

Μέρα πρεμιέρας ήταν η χθεσινή για τ΄ “Αποκαλυπτικά” και η σημερινή; Είναι μέρα γιορτής! Από χθες ξεκίνησε στο Open μία νέα τηλεοπτική εποχή για τ ΄ “Αποκαλυπτικά”. Από χθες  ξεκίνησε το τηλεοπτικό ταξίδι μίας νέας εκπομπής, της εκπομπής “Αποκαλυπτικά Live”!

Μέσα από ένα σοκαριστικά εντυπωσιακό πλατό, μέσα από ένα πλατό υπερπαραγωγή, μέσα από ένα αναμφισβήτητα πλατό… Χόλυγουντ, ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε πρεμιέρα για πέμπτη, συνεχόμενη χρονιά.

Ο παρουσιαστής έμεινε πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τον κόσμο και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και ο κόσμος έμεινε πιστός σ΄ αυτό το ραντεβού, αγκαλιάζοντας θερμά το νέο αυτό ξεκίνημα.

Και γιατί σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί τα “Αποκαλυπτικά Live” βγήκαν χθες στον αέρα και κατάφεραν με τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν να διπλασιάσουν και να τριπλασιάσουν τις επιδόσεις του καναλιού στους πίνακες τηλεθέασης.

Ναι, η πορεία που κατάφερε να διαγράψει η εκπομπή ήταν εντυπωσιακή, σε σχέση πάντα με τα δεδομένα του συγκεκριμένου καναλιού και τις ημερίσιες επιδόσεις του.

Το Open είναι ένα ολοκαίνουργιο κανάλι και μόνο χαρά μπορεί να κάνει κανείς, όταν βλέπει πως μία εκπομπή ενός εντελώς brand-new καναλιού, όχι μόνο βγαίνει στον αέρα και τα πάει καλά, αλλά καταφέρνει να πιέσει και τον ανταγωνισμό.

Και το θετικό πρόσιμο στη χθεσινή πρεμιέρα των “Αποκαλυπτικών” δεν μπαίνει κατά τύχη. Η εκπομπή κατάφερε να κάνει την διαφορά, έχοντας θέματα αποκλειστικά, έχοντας θέματα αποκαλυπτικά, έχοντας συνεντεύξεις προσώπων που μιλούν σπανίως κι όταν μιλούν είναι χείμαρροι, έχοντας καίριο και καυστικό σχολιασμό κι έχοντας βεβαίως-βεβαίως κι έναν υπέροχο, μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο στο πλατό!

Κάπως έτσι η πορεία της εκπομπής ανά τέταρτο στους πίνακες τηλεθέασης είναι η ακόλουθη: 9,3%, 11,9%, 15,3%, 13,3%, 14,8%, 15,3%, 15,2%, 14,0%, 13,3%, 15,8%, 18,1%, 16,6%, 13,7% και 10,7%.

Σε ότι έχει να κάνει στο σύνολο της τηλεθέασης, τα “Αποκαλυπτικά” άγγιξαν περίπου το 14,0%!!!

Κι επειδή τυχαίνει να είμαι μέρος αυτής της εκπομπής, η οποία έχει αποδείξει πως ξέρει να μένει όρθια και στα εύκολα και στα δύσκολα κι επειδή ποτέ και κανείς από τους ανθρώπους που την απαρτίζουν τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή να κάνει με πάθος κι εντιμότητα τη δουλειά της, νιώθω την ανάγκη να πω, να τους πω, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, γιατί αυτό το μπράβο, είναι και η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

Read More

And More