Αποκαλυπτικό: Ο Σάκης Ρουβάς πάει… Epsilontv; Κλείνει πίσω του την πόρτα του ΣΚΑΙ;

Σάκης Ρουβάς, σαν να λέμε ένα όνομα μία μεγάλη ιστορία… Καλλιτεχνική, τηλεοπτική και όχι μόνο… Μία ιστορία γραμμένη με χρυσά γράμματα και πασπαλισμένη με χρυσόσκονη, με πολύ χρυσόσκονη… Μία ιστορία η οποία όσο περνά ο καιρός όχι μόνο δεν ξεθωριάζει και δεν ξεχνιέται, αλλά λάμπει κι ακόμα περισσότερο!

Ο Θεός Sakis όπως γνωρίζεις καλά λατρεμένη Ρουβίτσα μου, έχει πάντα ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά του! Και κυρίως αυτή την εποχή; Γίνεται ιδιαίτερος ντόρος γύρω του… Ιδιαίτερος τηλεοπτικός ντόρος…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου εκεί μέσα στους διαδρόμους του Epsilontv που κυκλοφορώ και οι οποίοι θυμίζουν καζάνι που βράζει με τα πράγματα και θάματα που ετοιμάζονται, ο Sakis δέχεται έντονο φλερτ από την διοίκηση του καναλιού.

Ναι, πως να σου το πω αλλιώς; Δέχεται στενή πολιορκία! Το ρεπορτάζ που έχω και είναι τσεκαρισμένο, λέει πως ο γνωστός τραγουδιστής δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση του “X-Factor”.

Βλέπεις, το “X-Factor” έρχεται με φόρα του χρόνου στο κανάλι των Μελισσίων και εννοείται πως οι πάντες φροντίζουν να το στήσουν με άψογο τρόπο, βάζοντας γερά θεμέλια στην ψυχαγωγία που έχει ξεκινήσει ,ήδη, να χτίζεται στο κανάλι δειλά-δειλά, αλλά αποφασιστικά.

Μάλιστα, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ο Σάκης Ρουβάς έχει ακούσει πολύ προσεκτικά την συγκεκριμένη πρόταση, εννοείται πως έχει ζητήσει να το σκεφτεί, όμως, ένα σου λέω ένα λατρεμένη, δεν είναι καθόλου αρνητικός στην όλη ιδέα.

Φυσικά, αν το συγκεκριμένο τηλε-συνοικέσιο προκύψει, αυτό θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας του τραγουδιστή με το ΣΚΑΙ, το κανάλι στο οποίο τα τελευταία χρόνια έχει βρει σταθερά τηλεοπτική στέγη.

Για να δούμε, για να δούμε…

 

Read More

And More