Αποκλειστικό TLIFE – Δημήτρης Πανόπουλος: Στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Πότε και που έγινε η πρόταση

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, γνωστός δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού θα είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TLIFE, η πρόταση στον νεαρό δημοσιογράφο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πάνελ του «Καλύτερα δε γίνεται», έγινε πριν από λίγες ημέρες από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν είχαν συναντηθεί οι δυο τους για δείπνο σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακιού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από την πρώτη στιγμή, ο Δημήτρης Πανόπουλος ενημέρωσε τόσο τη Ναταλία Γερμανού, όσο και τη διοίκηση του σταθμού, ενώ ακόμη βρίσκεται σε συζητήσεις για το μέχρι πότε θα είναι η παρουσία του στην εκπομπή, αφού θα πρέπει να αφιερωθεί στην προεκλογική του εκστρατεία.

Πριν δύο ημέρες, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στον καναπέ της εκπομπής, χωρίς όμως να αποκαλύψουν τίποτα για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πανόπουλου, παρόλο που ο δημοσιογράφος έθεσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ερωτήματα για τις ευρωεκλογές.

Και τον Δεκέμβριο του 2023, ο Δημήτρης Πανόπουλος συμμετείχε στην κουβέντα με τον Στέφανο Κασσελάκη και τη Ναταλία Γερμανού. 

 

Η είδηση για τον Δημήτρη Πανόπουλο γνωστοποιήθηκε αρχικά από τον ιστότοπο ieidiseis.

Read More

And More