Αποστολία Ζώη: «Το έκανε πάντα αυτό ο Νότης Σφακιανάκης – Κάποιοι τον ψάχνουν, εύχομαι να είναι καλά»

Για τις μεγάλες της συνεργασίες μίλησε η Αποστολία Ζώη στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή το νέο της τραγούδι «Κάθε βράδυ».

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την στάση του Νότη Σφακιανάκη να απέχει από τα media.

«Κάποιοι τον ψάχνουν, αλλά το έκανε πάντα αυτό ο Νότης. Του αρέσει η μοναξιά του, αυτό αντιλήφθηκα εγώ από τον καιρό που δουλεύαμε παρέα. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα με τον Νότη Σφακιανάκη. Είναι ένας άνθρωπος που πραστατεύει τους συνεργάτες του πολύ», ανέφερε η Αποστολία Ζώη για την περίοδο της συνεργασίας τους. 

«Εύχομαι να είναι καλά, μου είπαν ότι τον ψάχνουν και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει συμβεί κάτι άσχημο», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια για τον Νότη Σφακιανάκη.

Για το διάστημα που συνεργάστηκε θεατρικά με τον Αλέξη Γεωργούλη: «Περάσαμε πολύ όμορφα εκείνη τη χρονιά γιατί ήμασταν ένας θίασο 25 ατόμων και ήμασταν πολύ θερμοί μεταξύ μας. Δεν ξέρω τι γίνεται με την υπόθεση, μου φαίνεται αυτό πολύ περίεργο. Η πορεία θα δείξει», είπε η Αποστολία Ζώη στην εκπομπή Super Κατερίνα

Read More

And More