Αποστόλης Τότσικας: «Φιλούσα την Τζένη Θεωνά και η κόρη μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι – Βαριέμαι αφόρητα τις ερωτικές σκηνές»

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή τον ρόλο του στο έργο του του Τζεφ Μπάρον «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» στο Θέατρο Αργώ με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για το εάν έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή…

«Έχω δεχτεί πρόταση για παρουσίαση, ίσως δεν έχει βρεθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω. Θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή με τη Ρούλα Ρέβη. Δεν ζηλεύει η σύζυγός μου για τις φωτογραφίες που με βγάζει, είναι καλλιτεχνικός ο σκοπός», είπε ο Αποστόλης Τότσικας.

«Στη Ρούλα με κέρδισε το πόσο καλός άνθρωπος είναι. Σκεφτόμουν την οικογένεια από πολύ μικρός. Βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο για να μεγαλώσουμε παιδιά μαζί», πρόσθεσε για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

Όσο για τη σκηνή με το φιλί στη Τζένη Θεωνά κατά τη συνεργασία τους: «Φιλούσα την Τζένη Θεωνά και η κόρη μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι. Βαριέμαι αφόρητα τις ερωτικές σκηνές. Κάποτε ήταν της μόδας να βγαίνουν όλοι γυμνοί, θεωρείτο τέχνη», είπε ο Αποστόλης Τότσικας στην κάμερα του Mega. 

Read More

And More