Αποστόλης Τότσικας: «Ο πατέρας μου είχε άνοια – Και πρόλαβε, και δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αποστόλης Τότσικας στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογένειά του με τα δίδυμα παιδιά του και τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, αλλά και για τον πατέρα του που έχασε πριν 4 χρόνια.

«Στο σπίτι μας στην Τήνο μου αρέσει που τα παιδιά μου έρχονται σε επαφή με τη φύση και μας αρέσει πολύ. Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα και ήμουν σίγουρος για όλα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι, αυτό δεν θα τους το στερούσα σε καμία περίπτωση», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια, αλλά και στη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη.

«Ο πατέρας μου πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου αλλά είχε άνοια. Υπάρχει πάντα στο μυαλό μου γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πλήρης απλά ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος, είμαι αχόρταγος. Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή και εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη», συμπλήρωσε ο Αποστόλης Τότσικας.

Read More

And More