Απόστολος Γκλέτσος: Η σχέση του με τον “Bachelor” Παναγιώτη Βασιλάκο και η αλήθεια για τους γονείς του! (video)

Όπως έχει γίνει γνωστό πριν μερικούς μήνες που ξεκίνησε να προβάλλεται το The Bachelor, ο γοητευτικός εργένης Παναγιώτης Βασιλάκος και ο Απόστολος Γκλέτσος γνωρίζονται! Ο 30χρονος εργένης είχε διατελέσει υπεύθυνος στη Νεολαία του πολιτικού κόμματος «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου από το 2015. Ο πρωταγωνιστής της σειράς 8 Λέξεις παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ αποκάλυψε πως είναι πολύ κοντά και με τους γονείς του “The Bachelor”.

“Δεν ξέρω μόνο τον Παναγιώτη, ξέρω όλη του την οικογένεια. Είναι καταπληκτική οικογένεια, καταπληκτικό παιδί. Στις μέρες με τόση ανεργία, ΟΚ δεν τρελαίνομαι με τα realities, αλλά και εγώ αν ήμουν μικρός και είχα ανάγκη τα χρήματα, μπορεί να πήγαινα και εγώ. Μπορεί να αρπάξεις μια ευκαιρία. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι είναι σενάριο, ας το ζήσει. Είναι ένα σήριαλ, η ιστορία λέει ότι είναι ο Παναγιώτης και 20 κοπέλες. Όλοι τον ζηλεύουμε!” ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Παναγιώτη και το The Bachelor.

 

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει και μια φωτογραφία στο διαδίκτυο, με τους γονείς του Παναγιώτη, όπου πολλοί είπαν ότι στο reality ήταν άλλοι… Τι απάντησε ο γνωστός ηθοποιός; “Το υπογράφω 100% ότι αυτοί είναι οι γονείς του Παναγιώτη. Ο Νίκος Φρονιμόπουλος είναι θείος του Παναγιώτη και αυτός που βάφτισε την κόρη μου. Πρώτος ξάδερφος του πατέρα του. Ο πατέρας του είναι ο Θοδωρής. Είναι πολύ όμορφη η μαμά του! Ο μπαμπάς του όταν ήταν μικρός, σταμάταγε η κυκλοφορία! Ο Παναγιώτης θα γίνει ηθοποιός μετά το Bachelor, σας το υπογράφω. Έχει κάνει ήδη δύο χρόνια υποκριτική, κοντά σε πολύ καλούς δασκάλους. Αν δείτε βιντεάκια το τι έχει καταφέρει, είναι απίστευτο!” σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος για τους γονείς του Παναγιώτη.

Read More

And More