Αργύρης Πανταζάρας: Ο αδελφός του αποκαλύπτει για τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση

Στην Κωνσταντινούπολη, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου παντρεύτηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση, όπως έγινε γνωστό. Το ζευγάρι των ηθοποιών κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον γάμο του, ο οποίος έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο αδελφός του Αργύρη Πανταζάρα, Νίκος Πανταζάρας, ο οποίος ήταν και ο φωτογράφος στον γάμο, μίλησε στη εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

«Εγώ είμαι φωτογράφος σε γάμους, οπότε ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση το Πάσχα», είπε αρχικά ο Νίκος Πανταζάρας.

«Κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό γιατί δεν το έλεγαν σε κανέναν. Το ήξερα μόνο το οικογενειακό μας περιβάλλον. Το μυστήριο έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, περίπου 25 άτομα, ελάχιστοι φίλοι και οικογένεια. Η κουμπάρα στον γάμο ήταν μια φίλη της Σίσσυς. Δεν γνωρίζω πώς έγινε γνωστό μετά, ίσως από κάποιο story στα social media», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αργύρης Πανταζάρας. 

Κλείνοντας, ο Νίκος Πανταζάρας σημείωσε: «Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση, ήταν ευχάριστο για εμένα, ήμουν πολύ πολύ χαρούμενος». 

Read More

And More