Άριελ Κωνσταντινίδη – Σοκάρει η αφήγησή της για τη σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή

Με αφορμή τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, και η Άριελ Κωνσταντινίδη παραδέχτηκε ότι έχει υποστεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Μιλώντας στην κάμερα του Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, η ηθοποιός εξομολογήθηκε σε βίντεο πως «μου έχει συμβεί παραπάνω από μία φορές και από ηθοποιό που χαίρει της εκτίμησης των άλλων. Αυτές οι καταστάσεις με έχουν τραυματίσει, με έχουν πονέσει και έχουν γράψει μέσα μου».

Η Άριελ Κωνσταντινίδη φιλοξενήθηκε και ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή. Με τρεμάμενη φωνή και δείχνοντας την ταραχή της on camera τόνισε πως δεν φοβάται πια, και εξομολογήθηκε ότι «έχω ζήσει μεγάλο φάσμα. Ποικιλία. Έχω υποστεί και πάνω στη σκηνή σεξουαλική κακοποίηση, με την έννοια ότι βρίσκεσαι κάπου που δεν μπορείς να αντιδράσεις. Κάθε μέρα. Με ένα φιλί που δεν ήταν απλό φιλί, σκηνικό φιλί δύο συνεργατών και ηθοποιών. Μόνο ένας συνάδελφός μου το ήξερε γιατί μετά από κάποια στιγμή με έβλεπε να μπαίνω στα παρασκήνια με κλάματα, καθόταν στην κουϊντα και έλεγε ότι θα τον σκοτώσει. Του απαντούσα να μην κάνει τίποτα και ότι θα τελειώσει.

Σε άλλο σημείο η ηθοποιός υποστήριξε πως έτρεμε σαν το ψάρι κάθε φορά που αυτό γινόταν και ότι ο εν λόγω άνθρωπος ήταν πολύ τιμωρητικός σε άλλα πράγματα. Μάλιστα, όπως είπε την είχε πάρει τηλέφωνο και η γυναίκα του ηθοποιού για να της τον δικαιολογήσει.

«Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας» τόνισε σε άλλο σημείο της αφήγησής της.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα διάφορα περιστατικά παρενόχλησης, που της έχουν συμβεί όσα χρόνια βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής.

 

Read More

And More