Άρης Καβατζίκης: Απαντά για τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Τον Άρη Καβατζίκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου. Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει κανονικά στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και τη νέα σεζόν ενώ απάντησε και στα σενάρια που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Πάμε για τέταρτη χρονιά με το “Πάμε Δανάη”. Δεν ήταν μόνο μια επιτυχημένη χρονιά, ήταν μια χρονιά που νιώθεις μια συγκίνηση. Εμείς έχουμε δεθεί πάρα πολύ σαν ομάδα. Συνεχίζουμε όλοι. Οι αποφάσεις είχαν ληφθεί εδώ και καιρό. Συνεχίζουμε κανονικότατα, τώρα ημερομηνίες, ώρες κτλ, δεν ξέρω ακόμα.

Φαντάζομαι ότι θα είναι μια πιο εμπλουτισμένη εκπομπή γιατί πάντα, όταν υπάρχουν δημιουργικές ομάδες, προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο για τη νέα σεζόν. Φαντάζομαι ότι και στη δική μας εκπομπή θα δούμε καινούργια πράγματα και ενότητες. Αυτό υποψιάζομαι. Ούτε για τη διάρκεια ξέρω κάτι» ανέφερε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Νομίζω ότι όλες αυτές τις λεπτομέρειες θα τις ξέρουμε προς τα τέλη Αυγούστου. Οι συνεντεύξεις είναι ένα κομμάτι της εκπομπής. Δε ξέρω με ποιο τρόπο θα γίνονται του χρόνου αλλά σαφώς είναι κάτι που αγαπώ πολύ και θα υπάρχει σαν ενότητα» πρόσθεσε ο Άρης Καβατζίκης.

«Πολλά πράγματα μπορεί να ακούγονται γιατί είμαστε μια μικρή τηλεοπτική αγορά. Μπορεί όντως να υπάρχουν προσεγγίσεις από ανθρώπους, το θέμα όμως είναι ότι μπορεί να ακούνε άνθρωποι που είστε σε μια ομάδα, να αγχώνονται άνθρωποι αδίκως, είναι καλό να περιμένεις να τελειώσει μια χρονιά, να κατασταλάξεις, να δεις αν σου αρέσει εκεί που είσαι.

Δε μου αρέσει να λέω αν έχω δεχτεί προτάσεις ή όχι… Προτάσεις μπορεί να δέχονται όλοι. Το θέμα είναι τι επιλέγεις να κάνεις» είπε σε άλλο σημείο ο Άρης Καβατζίκης για τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Read More

And More