Άρης Μακρής: Ο λόγος που απάντησε στις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη – «Πρέπει να λήξει αυτό»

Στο προσκήνιο για άλλη μια φορά βρίσκεται η σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Άρη Μακρή, με αφορμή την αναφορά της youtuber σε έναν πρώην σύντροφο, από τον οποίο η ίδια είχε δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά, χωρίς να αποκαλύπτει δημοσίως το όνομά του. (Δες εδώ την ανάρτηση)

Οι χρήστες των social media «φωτογράφισαν» τον Άρη Μακρή, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο προβεβλημένους πρώην συντρόφους της. Με ανάρτησή του στα social media ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος για τον οποίο αναφέρεται η Άννα Μαρία Βέλλη και πως όλα αυτά που γράφονται για εκείνον έχουν σκοπιμότητα τα views.

Δημοσιογράφος της εκπομπής, Super Κατερίνα επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον του Άρη Μακρή, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η ανάρτηση του Άρη είχε ως μόνο σκοπό να διατυπώσει τη θέση του, να καταγράψει την άποψή του. Το να το κάνει αυτό δημόσια ήταν δυστυχώς η μόνη επιλογή που του είχε μείνει. Για κανέναν λόγο δεν θέλει να διογκωθεί οτιδήποτε, απλά για να γίνει, αν δεν οδηγεί σε λύση. Ο λόγος της ανάρτησης είναι ψυχολογικός και πηγάζει από την ανάγκη να βγει η αλήθεια του. Κανένας άλλος δεν μπορεί να εκφέρει προσωπική άποψη για ένα τέτοιο ζήτημα. Ότι λέγεται πρέπει να είναι όσο πιο αντικειμενικό γίνεται και αυτό δεν μπορεί να γίνει από τρίτους. Όσα λέγονται τον έχουν δυσκολέψει και τον έχουν επιβαρύνει. Πρέπει κάπως να λήξει αυτό που συμβαίνει και μάλιστα με τον σωστό τρόπο. Και ο τρόπος είναι η ψύχραιμη διαχείριση. Δεν πρέπει να χαθεί το δίκιο», είπε στενός φίλος του Άρη Μακρή. 

Δες επίσης: 

Άννα Μαρία Βέλλη – Άρης Μακρής: Από τις ευτυχισμένες στιγμές, μέχρι τις φήμες του διαδικτύου για κακοποίηση

 

Read More

And More