Άρης Σοϊλέδης: Η απάντηση στον Σπύρο Μαρτίκα μετά τα αρνητικά σχόλια για την Μαρία Αντωνά

Την απάντησή του στα επικριτικά σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα θέλησε να δώσει ο Άρης Σοϊλέδης μέσα από μία ανάρτηση στα social media

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Survivor το βράδυ της Πέμπτης 18/1 απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς τον μισογύνη. 

«Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor. Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να χτυπήσεις μια γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα. Αλλά η παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους να ξανασυζητηθείς», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Να θυμίσουμε πως ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε για τη Μαρία Αντωνά: «Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».

Read More

And More